Skip to main content

Aquascale kadica za bebe

Činjenica je da u današnje vreme celokupna ponuda opreme za bebe je dostigla potpuno deugi nivo u odnosu na nekoliko decenija ranije. Postalo je teže izabrati kolica za bebe nego automobil. Kreveci se po potrebi pretvaraju u krevet. Aurosedišta su kao svemirski brodovi. A tu je i ona - svemirska kadica za bebe - Aquascale.


Aquascale je zapravo 3 u 1 - kadica sa termometrom i digitalnom vagom. Dakle, možete beskrajno uživati u brčkanju, biti sigurni da je temperatura vode odgovarajuća i pratiti napredak vaše bebe.

Kadica ima neklizajuću podlogu na ležaljci, koji je mekan i udoban za bebu, a sa donje strane ima plastični deo koji fiksira bebin položaj sa donje strane. Kada beba poraste, taj plastični deo se jednostavno skine. Ležaljka u kadici je anatomskog oblika.


Znate ono večito punjenje i pražnjenje kadica za bebe? Sa Aquascale kadicom nema tih problema. Kadica ima na dnu čep. Kada hoćete da je ispraznite, otvorite čep i to je to. Meni ovo mnogo olakšava sapiranje bebe. Kad završimo sa brčkanjem, otvorim čep na kadici da isteče voda i za to vreme sapiram K sa tušem, dok još leži u kadici. Samo je na kraju podignem preko ruke da bih joj lepo isprala leđa. Na ovaj način mogu da je kupam bez tatine pomoći, što mnogo znači.

Kao i veliki broj mama opsednuta sam bebinom kilažom u prvih godinu dana i stalno me interesuje da li je dovoljno napredovala. Do sada sam uvek stajala ja na onu klasičnu vagu da izmerim svoju kilažu, pa stanem sa bebom. Ali to je sve bilo otprilike, a 200-300 grama više ili manje za bebinu kilažu je prilična razlika. S obzirom na to da Aquascale u sebi ima i digitalnu vagu, sada mogu da pratim bebinu kilažu. Mnogo me je interesovalo koliko je precizna. A onda je došao red na kontrolu. Izmerili su K - 5.450 kg. Kada smo došli kući, bio je pravi trenutak za testiranje digitalne vage na Aquascale kadici. Stavila sam je jednom. A onda još jednom. Pa još jednom. I zaključak - veoma je precizna! Može da varira 50 g gore-dole, a to nije ništa strašno. Takođe, vaga pamti poslednju izmerenu kilažu. Tako da, možete tačno da vidite koliko je beba napredovala u odnosu na prerthodno merenje.


Aquascale kadica mogu da koriste bebe do 2 godine. S obzirom na to da je manja u odnosu na većinu klasičnih kadica, isprobala sam je i na N i V, da vidim da li mogu da stanu u nju. Izvadila sam onaj plastični deo koji fiksira bebin položaj u kadici i V je bez problema legla na ležaljku. Ipak, bilo joj je interesantnije da sedi u donjem delu kadice i da se brčka. U svakom slučaju, Odgovara za V. Ona sada ima 16 meseci. N sam odmah stavila da sedne. Stala je, ali realno gledano, kadica joj je mala. N ima 2,5 godina. Tako da mislim da preporuke proizvođača jesu tačne - za kupanje beba do 2 godine.

S druge strame, i N i V mogu bez problrma da izmerim na digitalnoj vagi Aquascale.

K najviše uživa. Napravimo toplu kupku, stavim K da legne na ležaljku, brčkamo se i uživamo dok nas termomet ne opomene da se voda ohladila i da je vreme da izlazimo iz kadice.


* Distributer Aquascale kadice je kompanija MiniMe Možete je pronaći u Leto shop i Aksa Kids Megastore prodavnicama ili poručiti preko njihovih sajtova.

Comments

Najčitanije priče

Sve o kašicama i sokovima za bebe

Ova tema uvek izaziva mnogo različitih reakcija i iako na blogu već ima više tekstova na ovu temu, odlučila sam da sve informacije napišem ovde na jednom mestu.                            - Kada treba uvesti nemlečne namirnice u bebinu ishranu? Period za uvođenje nemlečnih namirnica je između navršenog četvrtog i navršenih šest meseci. Da li ćete sa kašicama početi odmah sa četiri ili sačekati dok beba ne napuni šest meseci zavisi od mnogo faktora. Pre svega od toga da li beba lepo napreduje, da li je dojena ili je na adaptiranom mleku, da li je sklona alergijama, da li ima nekih zdravstvenih problema. Ukoliko je beba dojena i lepo napreduje, nema potrebe za žurbom. Kada vam pedijatar na kontroli da zeleno svetlo - možete da počnete. - Moja iskustva sa uvođenjem kašica D je počeo da ručka kašice odmah nakon što je napunio četiri meseca. Lepo je napredovao, ali nam je pedijatar rekao da možemo već da počemo. N je takođe počela da jede kašice sa četiri meseca. Kod nje je bio

Nedeljni jelovnik bebe V - 10 meseci + recepti

Sa deset meseci beba već jede veliku većinu namirnica i samim tim imamo veliki izbor u kombinovanju namirnica. Zato u ovom uzrastu treba što više nuditi detetu razne kombinacije, kako bi prihvatalo sve ukuse. Od začina za sad smo uveli peršun i cimet. Doručak Ručak Večera Užina Ponedeljak PALENTA + JOGURT BELO MESO + PIRINAČ SOČIVO ŠLJIVE Utorak SIRNI NAMAZ + INTEGRALNI HLEB INTEGRALNA TESTENINA + POVRĆE SUTLIJA + CIMET BANANA Sreda KUKURUZNA KAŠICA OSLIĆ + KROMPIR + BLITVA TIKVICE + INTEG. HLEB + PAVLAKA KOMPOT OD JABUKE Četvrtak KAJGANA OD ŽUMANCETA + TOST HLEB BROKOLI + ŠARGAREPA + SIR BANANA + KEKS  + AD. MLEKO VOĆNI JOGURT Petak PREPEČENI  INT. HLEB + KISELO MLEKO GULAŠ ZA BEBE

Lupilu dečija kozmetika iz Lidla

U prethodnom periodu isprobavali smo proizvode iz Lidlove Lupilu linije za decu. Sada vam prenosim naše utiske. Pre svega, ono što je mene oduševilo svakako su jedbokratne pelene. Izuzetno elastične, prilagođavaju se telu bebe i onogućuju joj da se nesmetano kreće. Imaju odličnu moć upijanja i nikad nam se nije desilo da procure noću, a to je problem koji smo u poslednje vreme imali sa drugim pelenama. Mekane su, tanke i udobne. Najviše me nervira kada su pelene krute. Nemaju nikakve mirise i slične hemijske dodatke. A cena - savršena! Lupilu pelene su za mene pravo otkriće i od kako smo ih probali sa V, ne menjamo ih. Lupilu vlažne maramice sa ekstraktom kamilice izuzetno su nežne prema dečijoj koži. Ne sadrže alkohol i ne iritiraju bebinu kožu. U pakovanju ima 80 komada. Sa N smo oduvek imali problem sa crvenilom pelenske regije i nismo mogli da koristimo vlažne maramice. Idealna zamena za vlažne maramice su Lupilu blaznice za bebe. Jedbostavno ih nakvasite sa vo